Belfius title partner van Brussels Marathon & Half Marathon

De Brussels Marathon & Half Marathon, dit jaar op zondag 5 oktober, krijgt met Belfius Bank & Verzekeringen een nieuwe title partner in 2014 en 2015.

“We verwelkomen graag Belfius Bank & Verzekeringen als nieuwe title partner van de Brussels Marathon & Half Marathon,” zegt Greg Broekmans van Golazo sports, de organisator van de Belfius Brussels Marathon & Half Marathon. “Na de verhuis van de finishlocatie van de Grote Markt naar het De Brouckèreplein, is dit opnieuw een belangrijke stap in de groei van de grootste marathon van het land.”

De Belfius Brussels Marathon & Half Marathon is meer dan enkel een marathon: de laatste 10 jaar groeide het uit tot het derde grootste running event van België met maar liefst 13.650 deelnemers in 2013. De Belfius Brussels Marathon & Half Marathon biedt voor elk wat wils: voor wie (nog) niet toe is aan een marathon of halve marathon staat er ook een zogenaamde Mini Marathon van 4 km op het programma. Deze moet ook joggers en ‘first timers’ de kans geven om door het hart van de hoofdstad (via de Wetstraat, naar de Grote Markt en De Brouckère) te lopen. En ook aan de allerkleinsten werd gedacht: voor hen is er de Chiquita Kids Run over 1 km in het Jubelpark.

Op zondag 5 oktober 2014 mikken de organisatoren van de Belfius Brussels Marathon & Half Marathon op meer dan 15.000 deelnemers, om in 2015 te streven naar 20.000 deelnemers. Belfius koppelt zich meteen voor 2 jaar aan de Belfius Brussels Marathon & Half Marathon wat de mogelijkheden vergroot om te investeren in het loopcomfort voor de deelnemers.

“Dit is een vaste afspraak voor langeafstandslopers die we niet wil missen. Belfius zet in het kloppende hart van België en Europa – uiteraard – zijn gratis pack Belfius Pulse Start in de kijker. Belfius Pulse Start staat voor een combinatie van de vrijheid en het praktische van een mobiele bank én persoonlijk advies in de Belfius-kantoren. Een gratis pack met zichtrekening, bankkaarten, spaarrekeningen, mobile banking apps én persoonlijk advies”, zegt Dirk Smet, Directeur Marketing Retail & Commercial Banking bij Belfius Bank & Verzekeringen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?