Belfius Brussels Marathon & Half Marathon krijgt nieuwe finishplaats

Op zondag 2 oktober vindt een van dé loopwedstrijden van het jaar plaats: de Belfius Brussels Marathon & Half Marathon. De deelnemers krijgen voor deze editie een nieuwe aankomstplaats voorgeschoteld!

De aankomst ligt dit jaar op de Anspachlaan ter hoogte van de Beurs. Het iconische beursgebouw is een van de bekendste Brusselse gebouwen en vormt de ideale achtergrond voor een heroïsche finish van duizenden lopers. “De Beurs is een prachtige locatie voor een finish van een marathon. Net voor de aankomst is er ook nog de passage over de Grote Markt. Die bijzondere laatste kilometer typeert de Belfius Brussels Marathon & Half Marathon”, zegt Greg Broekmans van organisator Golazo sports. Het volledige parcours wordt binnenkort bekendgemaakt. 

Er zullen ongeveer 14.000 deelnemers uit 100 verschillende landen aan de start van de Belfius Brussels Marathon in het Jubelpark staan. Naast de marathon en halve marathon staat er ook een Chiquita Kids Run over 1 km en een Mini-Marathon over 5 km op het programma.

Inschrijven

Inschrijven voor de Belfius Brussels Marathon & Half Marathon kan via www.belfiusbrusselsmarathon.be. Het volledige programma ziet er als volgt uit:

9.00u: Belfius Brussels Marathon (42,195 km)
9.30u: Belfius Brussels Mini-Marathon (5 km)
10.30u: Belfius Brussels Half Marathon (21,097 km)
11.30u: Chiquita Kids Run (1 km)

Start: Jubelpark
Finish: Anspachlaan t.h.v. de Beurs
Finish Kids Run: Jubelpark

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?