Beginnersfout in marathon doet huwelijksaanzoek (deels) de mist in gaan

De marathon van Boston ligt al een paar weken achter ons, maar er druppelen nog wel leuke verhalen binnen. Zoals over een opvallend huwelijksaanzoek.

Harry Moulton en Kellie Marshall zijn sinds enkele weken verloofd. De verloving vond plaats aan de finish van de marathon van Boston, maar dat hele gebeuren verliep nogal … apart.

Voor Moulton was het zijn eerste marathon en hij bezondigde zich aan een beginnersfout. Hij had zich in de oren geknoopt dat hij voldoende moest drinken, maar overdreef. Het water klotste niet alleen in zijn maag, naarmate de marathon vorderde, voelde hij ook braakneigingen opkomen.

Maar de man had wel als plan om zijn vriendin na 42,195 kilometer ten huwelijk te vragen en dus hield hij vol. Toen beiden de finish bereikten, schoof hij de ring over de vinger van zijn toekomstige vrouw. De vraag “Wil je met me trouwen?” kon hij niet stellen. Moulton wist naar eigen zeggen dat hij zou overgeven zodra hij zijn mond zou opendoen. Wat effectief gebeurde. De marathon-debutant was al bijzonder blij dat hij de loopschoenen van zijn kersverse verloofde niet geraakt had.

Voor Marshall wordt de marathon van Boston nu wel een heel bijzondere wedstrijd. In 2013 was ze er getuige van de bomaanslagen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?