Bart De Wever op DVV Antwerp 10 Miles?

De DVV Antwerp 10 Miles krijgt zondag mogelijk een opvallende deelnemer. Politicus Bart De Wever, die in vier maanden tijd 45 kilo afviel, overweegt immers mee te lopen.

“Toen ik op 1 januari begon met sporten, was mijn deelname volgens de dokter nog een droom. Maar wat begon met wandelen, evolueerde naar vijf intervaltrainingen van een uur tot anderhalf uur per week”, aldus De Wever in Gazet van Antwerpen.

“Mijn hartslag reageert steeds beter. Nu zijn de 10 miles misschien haalbaar, al bestaat de kans dat ik me kapot loop op de hellingen van de Kennedy– en de Amamtunnel. Donderdag na mijn laatste looptraining beslis ik of ik meedoe of niet.”

“Als ik meedoe, stel je er dan niet te veel bij voor, want dan zal ik wellicht de allerlaatste finisher zijn. Ik heb trouwens een hekel aan dat lopen. Maar de 10 miles zijn wel een goeie motivatie om het vol te houden.”

Het strikte zakjespoederdieet van Bart De Wever is inmiddels in een nieuwe fase beland. Een bescheiden portie vlees of vis is niet langer taboe voor hem.

Wie net als Bart De Wever last-minute nog beslist om deel te nemen zich nog inschrijven op de RS Lab Antwerp Runners Expo in de tent op Linkeroever. Deze expo is geopend op vrijdag 20 april van 15u tot 20u, op zaterdag 21 april van 11u tot 17u en op de wedstrijddag zelf vanaf 7u30.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?