Bart De Wever neemt dit jaar deel aan marathon

De start van het nieuwe jaar is traditioneel het moment om goede voornemens te maken. Bart De Wever vormt daarop geen uitzondering en wil in 2017 een marathon lopen.

N-VA-kopstuk Bart De Wever is al jaar en dag een vertrouwd gezicht op de DVV Verzekeringen Antwerp 10 Miles & Marathon. Vorig jaar klokte hij op de populaire afstand van 16 kilometer zijn beste tijd ooit: 1:26:42. Na afloop liet de politicus weten dat hij ooit de marathon wilde lopen. De Antwerpse burgemeester noemde het zelfs zijn ‘ultieme droom’.

En die droom wordt misschien wel werkelijkheid, want De Wever zette de marathon van Antwerpen (23 april) op zijn kalender. In Gazet van Antwerpen noemde hij die marathonambitie een van zijn drie goede voornemens voor 2017. Wij denken dat De Wever veel kans op slagen heeft, want hij liep onlangs nog meer dan 30 kilometer tijdens de Warmathon in Antwerpen.

Met de conditie van de burgemeester zit het dus zeker snor. Nu nog de motivatie vasthouden en deze veel voorkomende marathonfouten niet maken.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?