Baloise Antwerp Park Miles kick-off van loopjaar 2023

We zijn aan de laatste maand van 2022 begonnen, maar wenden onze blik graag ook al naar 2023. De eerste grote loopafspraak in het nieuwe kalenderjaar wordt de Baloise Antwerp Park Miles. Inschrijven kan vanaf vrijdag 2 december om 11u.

Doet de naam Baloise Antwerp Park Miles (nog) geen belletje rinkelen? Het is de nieuwe naam van de Antwerp Park Run, die begin dit jaar voor het eerst georganiseerd werd. Op zondag 29 januari 2023 kan je in de Baloise Antwerp Park Miles kiezen voor een parcours van 5, 10 of 21 km.

Start en finish liggen in Sportpark Ruggeveld bij Sportoase & Runners’lab Groot Schijn in Antwerpen. Bij alle drie de afstanden doorkruis je de prachtige parken – zoals Park Groot Schijn en Park Ertbrugge – aan de oostkant van de stad. De deelnemers aan de 10 en de 21 km lopen ook een stukje door het beroemde Bosuilstadion van Royal Antwerp FC.

Het woordje ‘Miles’ in de naam van het event is niet toevallig gekozen, want de Baloise Antwerp Park Miles is de ideale voorbereiding op de Baloise Antwerp 10 Miles, die twaalf weken later – op zondag 23 april – voor de 37ste keer zal plaatsvinden. Inschrijven voor de Baloise Antwerp 10 Miles, met meer dan 30.000 deelnemers het grootste loopfeest van Vlaanderen, kan vanaf vrijdag 9 december.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?