Automaat met uitsluitend GRATIS loopspullen

Nee, we hallucineren niet. Tegenwoordig bestaan er automaten waar geen snoeprepen of drankblikjes uitvallen, maar wel looppetjes en voeding. En vooral: het kost je geen euro.

Momenteel bestaan er – voor zover wij weten – twee ‘loopautomaten’. Je vindt ze in Chicago en New York en blijven daar staan tot 8 november. Geen toeval, want in beide steden vindt weldra een marathon plaats (7 oktober in Chicago, 4 november in New York). Het is vooral bedoeld als promotiestunt van Lululemon, een Canadese firma die sportkleding en accessoires op de markt brengt.

De automaten staan er dus maar tijdelijk, maar als je een van bovenstaande populaire marathons loopt, loont het misschien wel de moeite om er even te passeren. De producten die je er kan uithalen, zijn helemaal gratis. Het enige wat je moet doen, is je mailadres achterlaten. De producten variëren van petjes tot voeding en zijn bedoeld om lopers tijdens hun looptocht te helpen.

Je vindt de automaten dan ook langs populaire looproutes. In New York is dat aan West Side Highway – ter hoogte van Roula Cycling. In Chicago staat de automaat aan de looproute langs Theatre on the Lake. Stuur zeker een foto naar redactie@running.be als je er passeert!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?