ASICS zoekt nieuw AYAMi-gezicht

ASICS gaat op zoek naar een nieuw gezicht voor de AYAMi-campagne 2011. Loopsters kunnen zelf hun foto uploaden of gefotografeerd worden op onder andere de DVV Antwerp 10 Miles en de Brussels Marathon.

ASICS gaat op zoek naar een nieuw AYAMi-gezicht. (foto asics)
Op de Facebook-pagina van ASICS AYAMi kunnen loopsters nu al hun beste ‘running’ foto’s opladen. Het gaat hier om foto’s die het beste “de inspanning, de volharding, de passie en de vermoeidheid na een looptocht” weergeven. 

De fans van deze pagina kunnen stemmen op hun favoriete foto. Onder de button ‘casting’ vind je steeds de huidige top 10 terug. Op deze manier wordt het nieuwe AYAMi-gezicht gekozen. 

De fotoshoot met de winnares zal in mei 2011 doorgaan. De campagne zelf wordt begin augustus gelanceerd. De rest van de top 10 ontvangt een volledige AYAMi running kit.

De ASICS-fotograaf komt ook op heel wat evenementen ter plaatse om loopsters in volle inspanning op de gevoelige plaat vast te leggen. Dit is onder andere het geval op de DVV Antwerp 10 Miles & Marathon (17 april) en de Brussels Marathon (2 oktober).

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.