ASICS snelt het voorjaar in

Het begin van de lente is voor veel lopers het sein om de PR's aan te scherpen. ASICS heeft daarom de 16de versie van de lichte en snelle GEL-DS Trainer gelanceerd. Het organiseert ook de Tech Tours, waarop je je gratis kan laten adviseren en advies krijgt.

De 16de versie van de GEL-DS Trainer is uit. (foto asics)
De 16de versie van de GEL-DS Trainer bevat nog meer technologieën. Zo begeleidt de Guidance Line de voet en zorgt voor een constante en efficiënte afwikkeling. Hierdoor kost een snelheidstraining of wedstrijd je minder energie en is de kans op blessures kleiner.

Verder is de schoen nu voorzien van een Heel Clutching System dat een nog betere pasvorm van de hiel garandeert en de Discrete Eyelet Stay dat de druk op de wreef beter verspreidt. Uiteraard is de GEL-DS Trainer 16 voorzien van GEL-units in de voorvoet en hiel, het lichte en duurzame Solyte tussenzool materiaal en is er voor de overpronerende loper een DuoMAX ondersteuning geplaatst.

Wie nog twijfelt over welke loopschoen hij/zij zich best aanschaft, kan voor een gratis loopanalyse en advies terecht op de ASICS Tech Tours: op woensdag 23 maart in Sint Katelijne-Waver (United Brands), vrijdag 25 maart in Kuringen (Primo), zaterdag 26 maart in Braine L’Alleud (Intersport), woensdag 30 maart in Sint-Niklaas (Primo), woensdag 6 april in Sint-Joris-Winge (Primo) en woensdag 13 april in Antwerpen (United Brands).

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.