Asics lanceert nieuwe schoenen: FlyteFoam Fast Series

Net voor de start van de lente gaan heel wat mensen op zoek naar nieuwe loopschoenen. Asics speelt daarop in en pakt uit met de FlyteFoam Fast Series, bestaande uit 3 schoenen.

3 schoenen maken deel uit van de FlyteFoam Fast Series: Noosa FF, Gel-DS Trainer 22 en de DynaFlyte (kleurenupdate). Al deze schoenen kregen – zoals de naam al doet vermoeden – FlyteFoam mee, de lichtste tussenzooltechnologie die Asics ooit gebruikte en in 2015 voor het eerst integreerde in de MetaRun. Door die technologie in diverse schoenen te verwerken, zorgt Asics ervoor dat meer soorten lopers (andere doelen, pronatie, gewicht, …) kunnen gebruikmaken van FlyteFoam.  

Prijskaartje 

De DynaFlyte heeft een FlyteFoam-tussenzool over de hele lengte en levert lichtgewicht en demping. Hij kost 160 euro.

De Noosa FF is van oorsprong een snel model, kreeg nu ook een FlyteFoam-tussenzool over heel de lengte, een ademend bovenwerk en een wet grip rubberen buitenzool. Hij kost 150 euro.

De Gel DS Trainer 22 is een zogenaamde medium high stability-schoen. Behalve de FlyteFoam-tussenzool over de hele lengte zorgt de Dynamic Duomax voor extra stabiliteit, efficiëntie en comfort. Hij kost 140 euro.

Deze drie schoenen van Asics zijn vanaf nu te koop en komen ook aan bod in onze schoenenspecial. Die vind je in ons maartnummer, al kan je hem hier ook digitaal vinden. De 50 schoenen die in deze special aan bod komen, vind je in deze fotoreeks.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?