ASICS keert terug naar haar roots

De oorsprong van ASICS ligt in Japan. Niet toevallig is het hypermoderne Tokyo dan ook het decor van de nieuwe kleding- en footwearcollectie voor de herfst van 2015!

Het kleurrijke en levendige Akihabara district, dé elektronicawijk van Tokyo, staat bekend om zijn verlichting, borden en krappe straatjes. Het was dan ook de perfecte stadsachtergrond voor de Capsule collectie van ASICS, waarmee de loper zich ondanks de drukte duidelijk kan onderscheiden van de massa. De shoot werd uitgevoerd door de befaamde fotograaf Steven Jackson.

In de kledingcollectie voor de komende herfst mengt ASICS een urban stijl met slimme laagjes en stoffen die lopers warm en droog houden. Dankzij de ademende stoffen, warmtezones en waterbestendige materialen beschermt ze lopers tegen weer en wind.

In deze nieuwe collectie komt de 3M-technologie terug in de LiteShow uitrusting. De reflecterende panelen zijn onzichtbaar tot er licht op valt. Ze omlijnen de uitrusting en zorgen voor 360 graden reflectie tijdens de donkere herfstmaanden. Handig en belangrijk nu de dagen langzaam korter worden.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?