Asics denkt al aan warmere tijden

Terwijl het kwik nog flirt met het vriespunt kijkt Asics alweer uit naar de lente en de zomer. De Spring-Summer-collectie 2009 valt op door de prominente kleur rood en de speelse en stoere prints.

Zowel topatleten als fanatieke hardlopers zullen aan hun trekken komen met de nieuwe Performance Running collectie. Zowel de heren- als damescollectie is gemaakt in de heldere rode kleurstelling en is opgebouwd vanuit het Asics Biomorphic Cutting principe. Met zo min mogelijk flatlocks en een speciaal aangepaste patroonopbouw wordt een zo optimaal mogelijk pasvorm gecreëerd.
 
In de heren Active Running collectie kan er behalve deze rode kleurstelling tevens gekozen worden uit twee andere: Asics blauw en een combinatie van zwart/wit/groen. Opvallend in deze herenlijn is de subtiele print op de tops. De bottoms zijn technisch zeer uitgewerkt en zijn perfect te combineren met verschillende kleuren tops binnen onze collectie.

Voor de dames is de Active Running collectie vergelijkbaar opgebouwd. Meest in het oogspringend is de heldere kleur blauw in combinatie met zwart. De andere kleurstellingen zijn roze/zwart en orange/zwart.

Ook voor de dames is een subtiele print verwerkt in de tops. De meeste bottoms zijn uni-gekleurd zodat ze goed matchen met de andere kleurstellingen. Eye-catcher is de geprinte skort met de singlet die aan de achterkant geprint is.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?