ASICS denkt al aan het najaar

Voor komend najaar biedt ASICS weer een vernieuwende technologische runningkledingcollectie. Zowel voor mannen als vrouwen is er een nieuwe Nimbus- en Kayanolijn en de Top Impact Line.

(foto asics)
De kleuren die het dit najaar gaan doen, zijn Bright Rose, Brilliant Blue en Neon Lime voor de dames. En voor de heren de kleuren Cone Orange, Sporty Blue en ook Neon Lime. Met name deze laatst genoemde kleur is straks voor de donkere wintermaanden een goede keuze.

De collectie is zorgvuldig opgebouwd waarbij comfort en design zeer belangrijke uitgangspunten zijn. Vanaf tekening tot en met het uiteindelijke product. Zo zijn de gebruikte materialen licht, soepel, functioneel en hebben ze een prettig draagcomfort. Ook is de pasvorm verder verbeterd. De details zijn functioneel, subtiel en ogen sterk. Zo ben je helemaal klaar voor het running-winterseizoen!

NIMBUS, KAYANO, TOP IMPACT LINE

Voor zowel de heren als de dames is er een Nimbus lijn verkrijgbaar. Een uitgesproken design die met name tot uiting komt door de volledige gradatieprint van het jack. Een print die ook je ook ziet terugkomen onderaan de tight, de cap en tevens op de Nimbus schoen.

(foto asics)
In deze top range biedt ASICS ook een collectie aan die geïnspireerd is op de Kayano. De strakke belijningen en het structured cushioning principe zijn in deze items verwerkt. De ontwerpen zijn tijdloos en zeer aantrekkelijk. De technologische materialen maken deze collectie volledig. Zo is er onder andere gebruik gemaakt van X-static garen en Thermocool. Stoffen die een uitstekend vochtregulerend vermogen en een ideale thermoregulerend effect hebben.

Ook dit najaar is de Top Impact Line (TIL) te vinden bij je runningspecialist. Wederom zullen de items uit deze kledinglijn voorzien zijn van technolgieën als Profit Technologie, Leg Balance en Core Balance.

Stoffen als Dry Premium en DT Entrant (stof die gebruikt zal worden voor de jacks voor een volledige waterdichtheid) maken deze specialistische collectie compleet. Om de herkenbaarheid van de TIL vast te houden, is deze lijn evenals dit voorjaar zwart/wit met gouden details.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?