Alles voor een sportief 2022 met nieuwste runningBE magazine!

Het eerste runningBE magazine van het jaar ligt in de winkelrekken! In een uitgebreide Start 2 Run-rubriek beantwoorden we vragen van beginnende lopers en lees je hoe je - ook als gevorderd loper - slimmer traint en efficiënt opbouwt om een snellere en sterkere loper te worden. Ontdek het nieuwste runningBE magazine, met MNM-radiopresentatrice Dorianne Aussems, hier.

TRAIN SLIMMER

Wil je beginnen lopen of je huidige loopconditie naar een hoger niveau tillen? In het januarinummer lees je alles over de basisprincipes van hartslagtraining en integreer je intervaltrainingen op de juiste manier in je trainingsschema. Ook lees je hoe je je afstand verantwoord en efficiënt verhoogt en tonen we je oefeningen om sterker te worden en blessurevrij te blijven. We gingen na of je als ochtend- of avondsporter nu in het voordeel bent en geven tips mee om je bioritme te optimaliseren en zo het meeste uit je training kan halen.

LAAT JE INSPIREREN

Voor een portie loopmotivatie moet je bij Dorianne Aussems zijn. De enthousiaste MNM-radiopresentatrice kende in 2021 een topjaar op carrièrevlak. De liefde voor de micro is onbetwistbaar groot, maar haar liefde voor loopschoenen is misschien nog wel groter … Wij zochten haar op voor een boeiend gesprek over haar loopgewoontes en – lichte – loopverslaving. Meer loopinspiratie krijg je in een boeiende reportage over ‘skyrunning’, een onderbelichte tak van de loopsport in België, maar die wereldwijd wel aan een flinke opmars bezig is. runningBE sprak met de bezieler van de loopdiscipline Marino Giacometti en de eerste Belgische deelnemers aan het voorbije EK in Portugal.

EET BETER

Op voedingsvlak nemen we enkele bekende dieethypes en voedingstrends onder de loep en belichten we gezonde voedingspatronen waarmee je dit jaar wél verantwoord gewicht kan verliezen én die overtollige kilo’s er ook afhoudt dit keer.

EN VERDER:
– Vooruitblik op de mooiste natuurlopen van het jaar
– Mythes over lopen in de winter ontkracht
– Winterse recepten om je immuunsysteem te boosten
– In 5 stappen naar 2022 kilometer in 2022
– Op parcoursverkenning van de Sofico Gent Marathon met local Freek Braeckman
– Lopen in het donker: tips & tricks voor een topveiligheid
– …

De volledige inhoud ontdek je hier.

GRATIS 3 MAANDEN START 2 RUN

Om beginnende lopers extra te motiveren krijg je als lezer van runningBE magazine drie maanden gratis toegang tot de Start 2 Run-app, met tal van loopschema’s en tips van coaches. Lees hier meer over de actie.

GRATIS VOOR NIEUWE ABONNEES

Nieuwe abonnees op runningBE magazine krijgen dit keer de Herzog Pro Sport Compressiekousen of Pro Sport Enkelsokken gratis bij een jaarabonnement. Check snel onze nieuwe actie & scoor je voordeel.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?