Alle waves Sofico Gent Marathon volzet

Minder dan twee weken na de aankondiging van het aangepaste, coronaveilige format voor de Sofico Gent Marathon 2021 zijn alle waves al volzet.

De Sofico Gent Marathon vindt dit jaar plaats op meerdere loopdata tussen 20 maart en 18 april. Er wordt gestart in waves van 30 minuten tussen 8u30 en 11u00, met een een gelimiteerd aantal lopers per startwave. Uiteraard dient elke deelnemer zich te allen tijde aan de door de overheid uitgevaardigde coronamaatregelen te houden.

Het parcours is volledig uitgepijld en wordt officieel opgemeten met timing.

De Sofico Gent Marathon keert met haar parcours eenmalig terug naar het adembenemende en groene oorspronkelijke parcours. Dit betekent dat de deelnemers zich mogen verheugen op passages langs de Oude Leie en door De Assels, het prachtige Parkbos, de Zeven Dreven en de Blaarmeersen. De stadspassage wordt gereserveerd voor 2022.

Het enthousiasme en de wil om te lopen is duidelijk enorm groot. Deelnemers (her)bevestigden massaal hun inschrijving en alle waves tussen 20 maart en 18 april zijn nu volzet!

Kan het event alsnog niet doorgaan dit voorjaar? Dan blijven de inschrijvingen automatisch geldig voor de nieuwe datum / editie 2022 van de Sofico Gent Marathon.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?