Alle Belgische marathons op een rijtje

Wie dit jaar een marathon wil gaan lopen, kan maar beter beginnen te trainen ... en te plannen! Bekijk de kalender met alle Belgische wedstrijden!

Een marathon loop je beter niet onvoorbereid. Om te vermijden dat jouw ultieme wedstrijd op een fiasco uitdraait, doe je er goed aan om die op tijd in te plannen. Om je op weg te helpen, vind je in hieronder de kalender met alle Belgische marathons terug. In het januarinummer van running.be magazine vind je per marathon ook nog een heleboel extra interessante info terug én schotelen we je eveneens de interessantste en opvallendste internationale wedstrijden van 2014 voor.

Belgische marathons in 2014
19 januari Le Trèfle à 4 Feuilles (Olne)
16 februari LPM-Marathon (Genk)
2 maart Marathon van Lembeke (Lembeke)
13 april Vlaanderens Mooiste Marathon (Zwalm)
27 april DVV Antwerp 10 Miles & Marathon (Antwerpen)
11 mei Maasmarathon (Visé)
20 juni Nacht van West-Vlaanderen (Torhout)
14 september In Flanders Fields Marathon (Ieper)
20 september Biermarathon (Vorselaar)
21 september Instapmarathon (Arendonk)
28 september Bosmarathon (Buggenhout)
28 september Marathon van Oostende (Oostende)
5 oktober Brussels Marathon (Brussel)
11 oktober Marathon de Beloeil (Beloeil)
30 oktober Hageland Marathon (Aarschot)
16 november Marathon van Kasterlee (Kasterlee)
20 december Marathon van Kampenhout (Kampenhout)

Rechtzetting: in het magazine staat de marathon van Berlijn verkeerdelijk gepland op 22 september, dat moet 28 september zijn.

Bekijk de nationale en internationale marathonkalender in het januarinummer van running.be magazine!

running.be magazine
Geert Hoste over lopende zaken, dossier marathon (de kalender met alle Belgische en de belangrijkste buitenlandse wedstrijden, tips van Rik Ceulemans en Stefaan Engels, een volledig eet- en drinkplan en de loopgeheimen van Frederik Van Lierde), de looptrends van 2014, de loophandschoenen en -mutsentest, Linde Merckpoel sluit de KBC-Boerentoren Run af, Paul Van Den Bosch stoomt je in negen weken klaar voor de DVV Antwerp 10 Miles, de Vlaamse Loopomlopen in kaart gebracht, lopende snookerheld Ronnie O’Sullivan, Elodie Ouedraogo over stoere musthaves, tips om je looptechniek te verbeteren, de walkdesk uitgetest, en nog veel meer in het nieuwe running.be magazine, dat vanaf donderdag 9 januari in de winkel ligt!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?