Al 20 keer de wereld rond met Keep Moving!

Na twaalf dagen hebben alle deelnemers aan Keep Moving - goed 9000 intussen - samen al dik 800.000km bewogen. Als het een echte estafette zou geweest zijn, was het volledige Keep Moving-peloton samen al 20 keer de wereld rond geweest.

Nochtans draait het bij niemand om zo lang, zo ver of zo hard mogelijk, dat blijkt uit de cijfers. Gelukkig gaat het wel voor iedereen om die virtuele medaille die ze aan een zorgverlener kunnen geven. Er zijn al dik 7500 medailles uitgedeeld…

Hoeveel?
 
Een gemiddelde deelnemer heeft al drie prestaties geleverd. Wie loopt doet dat gemiddeld 9,5 kilometer aan een snelheid van om en bij de 9,6 kilometer per uur! Die gegevens tonen aan dat iedereen op dit platform de overheidsadviezen om gematigde inspanningen te leveren duidelijk opvolgt en dat juichen wij meer dan wie ook toe!

Wanneer? 

In het weekend wordt uiteraard het meest bewogen en worden ook de langste afstanden afgelegd. Op weekdagen wordt het vaakst na de middag gesport tussen 13u en 17. Ook tussen 17u en 22u wordt er veel bewogen, maar zijn de afstanden wel korter. Tijdens weekends zijn zowel de voor- als namiddag de drukste momenten en worden de meeste afstanden afgelegd.

Wie? 

De mannen zijn (voorlopig?) in de meerderheid op Keep Moving, iets meer dan een derde zijn vrouw. Momenteel spannen vrouwen tussen 25 en 44 jaar en mannen tussen 30 en 49 de kroon qua aantal deelnemers.

En voor de geeks: 2 op 3 deelnemers aan Keep Moving gebruikt Strava als technologie om de prestaties te registreren.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?