Afvallen op eigen (loop)tempo

Roy Bokken (26) en An-Sofie Gielen (23) vielen samen 60 kilo af door gezonder te eten en te leven. Het koppel inspireert nu zelf duizenden anderen op hun Facebookpagina over afvallen en lopen!

Roy Bokken (26) en An-Sofie Gielen (23) leefden jarenlang ongezond. Roy woog op zijn zwaarst 110 kg, maar botste op een dag op de harde realiteit en besloot het roer volledig om te gooien. Een jaar later sprong ook An-Sofie op de kar, zij woog op een bepaald moment 94,2 kg.

Gevolg: anno 2015 gaat het koppel samen ruim 60 kilo lichter door het leven. Dankzij een combinatie van lopen en gezonde voeding heeft de innerlijke smart plaats geruimd voor een zichtbare glimlach. Hun Facebookpagina ‘Afvallen op je eigen tempo’ heeft al meer dan 7.000 leden en de mailbox puilt uit van de vragen en steunbetuigingen. “We hebben het helemaal zelf gedaan en dat spreekt heel veel mensen aan”, klinkt het.

Lees het volledige verhaal van Roy en An-Sofie in het septembernummer van running.be magazine. Roy loopt op 1 november de New York Marathon ten voordele van MediClowns. Wil je hem steunen? Klik onderaan dan snel door voor meer informatie!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?