Adidas ziet het licht

Met zijn nieuwe Raylor stelt Adidas Eyewear een extreem lichte multifunctionele sportbril voor. Naast het lichte gewicht onderscheidt het model zich ook door zijn ruim zicht en moderne ontwerp.

De fel gebogen LST-filters staan garant voor een ruim zicht en een perfecte bescherming tegen verblindend licht, uv-stralen en insecten. Bovendien worden dankzij de filters contrasten verhoogd en lichtvariaties gecompenseerd. Daardoor kan de sporter alle oneffenheden en textuurveranderingen op het grondoppervlak waarnemen. Adidas Eyewear biedt een breed assortiment filters aan die sporters in verschillende weeromstandigheden kunnen gebruiken.

Het montuur is vervaardigd uit stevig SPX-materiaal dat tegelijk enorm licht is. De bril is zeer aangenaam om te dragen dankzij de brug die in twee richtingen verstelbaar is en de antisliparmen die bovendien discreet onder een pet of andere hoofdbescherming passen. Deze troeven zorgen ervoor dat de bril goed op zijn plaats blijft zitten en amper opvalt.

De Raylor is verkrijgbaar in glanzend zwart, glanzend wit, glanzend roze en glanzend bruin. Voor sporters met een slecht zicht kan de sportbril worden voorzien van optische correctie. Daarvoor heeft men de keuze uit correctieglazen die met een adaptersysteem bevestigbaar of met een optisch inzetstuk achter de filters op de neusbrug vastklikbaar zijn.

Net zoals alle andere modellen in de collectie van Adidas Eyewear is de Raylor ontworpen en vervaardigd door de bekende brillenfabrikant Silhouette in Oostenrijk.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?