Adidas lanceert miCoach Fit Smart

Na de eerdere introductie van de miCoach Smart Run heeft adidas nu ook de miCoach Fit Smart toegevoegd aan de steeds groter wordende adidas miCoach familie.

De miCoach Fit Smart is ontworpen voor beginnende en geoefende lopers, en ook voor fitnessbeoefenaars. Het is geen gewone activity tracker zoals we die vandaag op de markt vinden. De ingebouwde hartslagmeter coacht je om op de juiste intensiteit te trainen voor je persoonlijke doelstellingen om zo sneller en efficiënter fitter te worden. De miCoach Fit Smart meet niet alleen je hartslag, maar ook calorieën, snelheid, afstand en aantal stappen.

Dankzij de ingebouwde en opvallende LED-technologie, krijg je gelijk alle benodigde informatie rond je pols. Zo zie je eenvoudig in welke hartslag- of snelheidszones je traint, dankzij de vier voorgeprogrammeerde gekleurde intensiteitszones – blauw, groen, geel en rood – en krijg je indien gewenst ook je hartslag, snelheid, aantal verbruikte calorieën en afstand te lezen. Via de Bluetooth Smart technologie wordt alle data draadloos gesynchroniseerd met de miCoach app.

De miCoach Fit Smart heeft een zachte siliconen polsband beschikbaar in twee maten, weegt 58 gram en is verkrijgbaar in zwart of wit. Hij is vanaf mid augustus exclusief verkrijgbaar via www.adidas.be voor een consumentenadviesprijs van 199 euro.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?