Adidas by Stella McCartney blaast tien kaarsjes uit

Adidas by Stella McCartney viert haar 10de verjaardag met de Fall/Winter 2015-collectie. Het is een terugblik op de 10-jarige samenwerking met opvallende items, ontworpen met de nieuwste prestatiebevorderende technologieën in combinatie met elegantie en unieke designs.

De Fall/Winter 2015-collectie van adidas by Stella McCartney bestaat uit gedurfde items die zijn samengesteld uit vernieuwende textuurcombinaties en verschillende lagen, om zo trouw te blijven aan het unieke karakter van deze samenwerking waarin optimaal comfort en stijl centraal staan.

De adidas by Stella McCartney UltraBoost loopschoen neemt de leiding in de Running-collectie van dit seizoen. Lopers kunnen hun look compleet maken, en toch warm en droog blijven, dankzij het volledig reflecterende Puffa Jacket, zelfs in de meest extreme weersomstandigheden.

De Studio en Yoga-collectie zijn voor aankomend seizoen gecombineerd, met als resultaat een goed zittende collectie die geschikt voor de fitness, yogales en alles daar tussen in. Een van de opvallende items uit deze collectie is de Onesie, deze je stabiele ondersteuning biedt zonder toegevingen te doen aan de ultieme bewegingsvrijheid die hoort bij yoga.

Ook aan de wintersportliefhebber is gedacht. De Winter/Weekender-collectie van dit seizoen biedt wederom vernieuwende items die een perfecte mix van ‘fashion meets sports’ zijn. Met items als een bodywarmer, skibroek en naadloze longsleeves in paarstinten kun je in stijl naar beneden glijden.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?