Adidas brengt nieuwe colorways UltraBoost 19 uit

De UltraBoost is ondertussen een bekend model van Adidas. Wat mogen we verwachten van de nieuwe colorways van de UltraBoost 19?

Sam Handy, VP Design van Adidas Running, helpt ons met het antwoord op bovenstaande vraag: “Boost is onze goed werkende middenzooltechnologie, die in alle omstandigheden het beste biedt qua comfort en energieteruggave. We blijven het materiaal evolueren om verschillende dempingservaringen te creëren voor verschillende lopers. Voor Ultraboost 19 hebben we 20% meer boost toegevoegd aan een volledig gestroomlijnde bovenconstructie en een Torsion-ontwerp, zodat lopers meer energie terugkrijgen bij elke stap.”

Als we de grootste troeven van deze schoen op een rijtje zetten, komen we uit bij volgende zaken …

1. Geoptimaliseerde tussenzool: met 20% meer BOOST om meer energie terug te geven.

2. Torsion Spring: een lichtgewicht-constructie voor verbeterde ondersteuning bij het landen en een high-tech manier om de kracht op de grond optimaal over te brengen.

3. Update van 3D-hielframe: een uitgekleed ontwerp ondersteunt de hiel, waardoor de perfecte mix van aanpassingsvermogen en support ontstaat.

4. Primeknit 360-bovenwerk uit één stuk sluit nauw aan op de voet voor verbeterde ondersteuning en lichtgewicht comfort.

De schoen kost 179,95 euro. Wij bezochten recent het lanceringsevenement van deze schoen bij Runners’ Lab. In ons septembernummer lees je een review!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?