Activo Activity Tracker in de winkel

De langverwachte Activo is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel. Sigma Sport wil met deze activity tracker iedereen motiveren meer te bewegen in het dagelijkse leven.

Volgens wereldgezondheidsorganisatie WHO zijn 10.000 stappen een goede maatstaf voor de dagelijkse beweging. Maar hoe kan je inschatten hoeveel stappen je daadwerkelijk zet en hoe intensief de verschillende activiteiten van de dag zijn?

De Activo toont de stappen en de afgelegde afstand van de drager en berekent de verbruikte calorieën. De bewegings- en afstandswaarden worden door middel van de beproefde 3-axis G-bewegingssensor berekend.

ACTIVITEIT & SLAAP

Op het display van de tracker krijg je informatie over de actuele waarden, het bereiken van de tussendoelen (brons, zilver), een bericht als het dagdoel is bereikt (goud) en informatie over de Activity Mode van de dag in Low, Mid en High. Alle waarden worden via Bluetooth Smart ook verzonden naar de smartphone en de gratis Sigma Activ-app. Alle gegevens van de tracker worden dankzij de app via de Sigma Cloud naar het Sigma Data Center verzonden en geanalyseerd.

Naast het actieve deel van de dag waakt de Activo ook over de slaap. Automatisch volgens instelling van een ‘Sleeptime’ of handmatig. De slaap wordt apart geregistreerd en ook in de app geanalyseerd.

UNISIZE & WATERDICHT

Ongeveer om de acht dagen dient de Activo via USB-kabel opgeladen te worden. De tracker is waterdicht volgens IPX 7 en beschikbaar in drie kleurvarianten (Black-Red, Sky-blue/Gray, Berry-Pink/Gray). De elegante, smalle, tweekleurige armband heeft een goed leesbare display en is unisize zodat hij om alle soorten polsen past.

De Activity Tracker Activo is vanaf nu in de handel verkrijgbaar. De gratis Sigma Activ-app is beschikbaar in de Apple AppStore en in de Google Play Store.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?