Activity tracker vermomd als stijlvol analoog horloge (VIDEO)

Garmin heeft de laatste weken al heel wat nieuwe producten op de markt gebracht. De volgende in het rijtje is de vívomove: een stijlvol analoog horloge met verborgen activity tracking functies.

Op hoge hakken of je nieuwste loopschoenen, voor de vívomove maakt het niet uit op welke manier je je voortbeweegt, zolang je dat maar in stijl doet. En daar zorgt het elegante horloge voor. Aan de linkerkant van het horlogeplaatje houdt een zwart percentagebalkje je stappentotaal bij. De rode bewegingsbalk aan de rechterkant vult zich wanneer je langer dan een kwartier stilzit. Pas nadat je even opstaat en beweegt, verdwijnt de rode kleur weer.

De vívomove trackt ook je slaap en wordt automatisch gesynchroniseerd met de Garmin Connect app, een platform waar je je resultaten in detail kan bekijken en gezondheidstips van virtuele coaches ontvangt. Nog een pluspunt van de nieuwe vívomove? Door het bandje te veranderen creëer je snel een hele nieuwe look voor je horloge. Hij switcht dus naadloos tussen verschillende stijlen: van casual bij een sportwedstrijd tot chic bij een galadiner.

De batterij van de vívomove gaat een heel jaar mee. De nieuwe activity tracker van Garmin varieert in prijs van 169,99 tot 299,99 euro. Een nieuw sportbandje heb je al voor 29,99 euro, voor een leren bandje tel je 59,99 euro neer.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?