Acerta Brussels Ekiden gaat voor nieuwe recordeditie!

In 2013 deed de Acerta Brussels Ekiden zijn reputatie als grootste aflossingsmarathon ter wereld alle eer aan met een recordeditie met ruim 1.500 teams. De inschrijvingen voor dit jaar zijn nu open!

Op zaterdag 18 oktober krijgen collega’s, atletiekclubs, vrienden en families weer de unieke kans om op de legendarische piste van het Koning Boudewijnstadion te lopen. Op de Acerta Brussels Ekiden kunnen ze een team van zes personen samenstellen, die elk een deelafstand van de marathon lopen (respectievelijk 5, 10, 5, 10, 5 en 7,195 km). Het starten, aflossen en finishen gebeurt in het stadion, en de rest van het parcours loopt door het prachtige, maar niet te onderschatten Park van Laken.

Met ruim 1.500 teams, goed voor meer dan 9.000 lopers, betekende de editie van 2013 een nieuw hoogtepunt. Dit jaar gaat de Acerta Brussels Ekiden andermaal voor een record. Het evenement is dan ook de ideale teambuilding en dat hebben de bedrijven begrepen. Met liefst 1.100 teams uit de bedrijvenwereld is dit het grootste bedrijvensportevenement van België.

Ook de allerkleinsten worden niet vergeten. Op de Chiquita Kids Run 1 km kunnen zij net als Usain Bolt finishen op de piste van het Boudewijnstadion.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?