Abonneer je nu op runningBE magazine en ontvang Fast Food 1 gratis!

Met runningBE ontdek je alles over een actieve, gezonde levensstijl. Bij een nieuw abonnement op het magazine krijg je nu de bestseller Fast Food 1 van Sandra Bekkari gratis.

Op de cover van het septembernummer schittert niemand minder dan Vlaanderens bekendste voedingsdeskundige Sandra Bekkari. In het magazine deelt ze enkele van haar favoriete ‘snelle’, voedzame recepten, maar met ons abogeschenk voor nieuwe abonnees tover je in een handomdraai veel meer lekkers op tafel.

80 snelle recepten

Met de boekenreeks ‘Nooit Meer Diëten’, een eigen kookprogramma, haar Sana 7-stappenplan en online coachingstraject Change for Good inspireerde ze heel wat mensen om de meest stralende versie van zichzelf te worden. Meer dan 500.000 keer gingen haar boeken reeds over de toonbank, om nog maar te zwijgen over het aantal keer haar gerechten dagelijks worden klaargemaakt.

Met Fast Food bewijst Sandra de lezer nogmaals dat gezond koken ook snel kan en dat het een haalbare kaart is voor iedereen. En neem Fast Food gerust letterlijk, want met dit boek zal ‘geen tijd’ niet langer een excuus zijn. De 80 snelle recepten staan in een handomdraai op tafel en geven jou de kans om écht te genieten. Dit boek doet wat het belooft: meer tijd voor jezelf, je gezin én voor die fantastisch lekkere maaltijd die voor je neus staat …

Actie voor HUIDIGE abonnees

Voor onze bestaande abonnees hebben we ook een leuk cadeau: lopers die reeds geabonneerd zijn op runningBE magazine maken dit keer namelijk kans om het Fast Food 3 te winnen: Sandra Bekkari’s gloednieuwe boek, waarin smaak centraal staat. Surf naar de wedstrijdpagina van runningBE, ontdek meer over het gloednieuwe boek en waag je kans om dit boek gratis te ontvangen!

Over runningBE magazine

Als abonnee op runningBE magazine krijg je iedere twee maanden een flinke dosis gezonde inspiratie. RunningBE magazine verschijnt 6 keer per jaar en biedt een schat aan informatie voor zowel beginnende en ervaren lopers als voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Je leest over de leukste loopevents, krijgt deskundig trainings- en materiaaladvies en verbetert je prestaties dankzij de juiste tips, oefeningen en loopschema’s van coaches. Ook op gezondheidsvlak word je geïnformeerd over diverse onderwerpen: van voedingsadvies tot mentale tricks en inzicht in je algemene gezondheid.

RunningBE brengt je graag Gezond in BEweging. BEweeg jij met ons mee? Neem dan nu een abonnement op runningBE magazine en krijg Fast Food 1 cadeau!

Meer info over Sandra Bekkari en haar kookboeken via www.nooitmeerdieten.be.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?