Aangenamere trainingen en meer fun met opgefriste Start 2 Run app

De populaire Start 2 Run app, met Evy Gruyaert als digitale loopcoach, is opgefrist en speelt nu nog beter in op de persoonlijke behoeften van de gebruikers.

Eenvoudige koppelingen met Instagram en Spotify en een uitbreiding van de Start 2 Run Club zorgen voor aangenamere trainingen en meer fun. Ideaal voor wie met goede voornemens aan het nieuwe jaar wil beginnen!

Op basis van feedback van de gebruikers
Energy Lab, de bedenker en maker van de app, is met de feedback van de gebruikers aan de slag gegaan voor een update van de app. Loopcoach Evy moedigt je aan om te (blijven) bewegen en vrienden kunnen vanaf nu makkelijker je trainingen volgen als je ze deelt via Instagram stories. Heb je je grenzen verlegd? Dan krijg je een medaille. Of misschien levert je training wel een leuke prijs op in de app uitdagingen! Je kan ook je favoriete playlist selecteren in de Spotify account, waardoor je training nog vlotter verloopt.

Uitgebreide Start 2 Run Club
In de Start 2 Run Club kan je binnenkort dankzij jouw trainingen interessante voordelen en belevingen ontgrendelen. Denk aan korting op Gofluo hesjes, Wahoo sportmateriaal, Euroscoop cinematickets of Start 2 Run / Yoga met Evy producten. Of spaar punten om een ticket te bemachtigen voor exclusieve showcases. 

Over Start 2 Run
Start 2 Run werd eind 2013 gelanceerd in Vlaanderen en in Nederland onder de naam ‘Hardlopen met Evy’. De app werd sindsdien al 1,5 miljoen keer gedownload en telde in 2019 bijna 300.000 gebruikers. Samen registreerden ze meer dan 1 miljoen trainingen in de app. Het succes van de app zit ongetwijfeld in de persoonlijke begeleiding van Evy Gruyaert die je bij de voornaam aanspreekt, je aanmoedigt en je tussendoor ook tips meegeeft om gezonder te leven. Dat zorgt voor afleiding wanneer je het even moeilijk krijgt tijdens de training. De app is bovendien makkelijk in gebruik. Niet te veel knopjes of omslachtige handelingen. Gewoon je loopschoenen aan en je training starten! 


Download de app gratis via Google Play of de App Store.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.