AA Drink Spartacus Run lokt zondag meer dan 7000 waaghalzen naar De Schorre voor grootste obstakelrun van België

De AA Drink Spartacus Run is zondag aan zijn elfde editie toe en mag zich al jaar en dag de grootste obstakelrun van België noemen. Zondag komen andermaal meer dan 7000 waaghalzen naar Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom voor een uitdagende maar bovenal plezierige hindernissenloop van 10, 5 of 3 km. Online inschrijven kan nog tot en met zaterdag.

30 hindernissen bedwingen op een parcours van 10 km. Dat is zondag de ultieme uitdaging in de AA Drink Spartacus Run. Doorzettingsvermogen, teamspirit en plezier zijn de sleutelwoorden. Het parcours is een mooie mix van gekende en gloednieuwe obstakels. Swinging Is Not A Crime en Angelsfalls 2.0 zijn de welluidende namen van de hindernissen die dit jaar de apotheose van het heroïsche parcours vormen.

Naast de traditionele AA Drink Spartacus Run van 10 km is er ook een parcours van 5 km met 20 obstakels en de AA Drink Spartacus Family Run, een aangepast parcours van 3 km met 13 obstakels voor deelnemers van 6 tot 12 jaar. Uiteraard zijn ook supporters zondag meer dan welkom in Boom. Zij kunnen het spektakel in De Schorre vanop de eerste rij meemaken en zich schor schreeuwen om hun geliefden naar de eindmeet te stuwen.

PRAKTISCHE INFO AA DRINK SPARTACUS RUN

Programma zondag 15 oktober 2023:

• 8u00: Opening afhalen startnummers en T-shirts
• 9u00 – 12u30: start AA Drink Spartacus Family Run (3 km) in waves
• 9u00 – 10u30: start AA Drink Spartacus Run 10 km mét tijdsregistratie in waves
• 10u40 – 12u30: start AA Drink Spartacus Run 10 km zonder tijdsregistratie in waves – VOLZET
• 13u00 – 15u00: AA Drink Spartacus Run 10 km zonder tijdsregistratie in waves
• 13u00 – 15u00: AA Drink Spartacus Run 5 km in waves

Locatie & bereikbaarheid:

De Schorre
Schommelei 1
2850 Boom

Voor fietsers is er een fietsenstalling aan de hoofdingang van De Schorre. Kom je met de auto? De parkings van de AA Drink Spartacus Run liggen tussen de E19 en de A12 en zijn via beide snelwegen makkelijk bereikbaar. Rij NIET naar De Schorre, daar zijn geen parkeerplaatsen beschikbaar. Bovendien zijn in de onmiddellijke omgeving van De Schorre een aantal straten afgesloten voor het verkeer. Gebruik daarom GEEN GPS in Boom, maar volg de pijlen naar de parking. Kom je met het openbaar vervoer? Het station van Boom ligt op 1,7 km van De Schorre en voor de hoofdingang van het Provinciaal Recreatiedomein houden buslijn 182, 295 en 500 van De Lijn halt.

Meer info en inschrijvingen:

www.aadrinkspartacusseries.be

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.