5x originele cadeaus om medailles en loopprestaties thuis een mooi plekje te geven

Niets leukers dan je welverdiende medaille een mooi plekje te geven in je interieur. Maar ‘gewoon’ je medaille ergens ophangen kan nogal saai zijn. Daarom hebben wij wat inspiratie voor jou opgedaan en 5 toffe medaillehouders en displays verzameld. Ideaal voor op je verlanglijstje!
  1. Runner Medal Display Hanger

Deze medaillehouder is geschikt om tot 20 medailles ten toon te spreiden. De houder is verkrijgbaar in roestvrij staal/zwart gecoat staal en het perfecte geschenk voor sportieve mannen of vrouwen (het figuurtje is er ook in een vrouwelijke versie).

Prijs: 34,81 euro – hier verkrijgbaar

 

 

 

 

 

  1. Medal Holder Hanger rack

Deze handgemaakte medaillehanger past perfect in een landelijk of industrieel interieur. Het beschikt over 13 haakjes (je kan zelf kiezen of je rechte of gebogen haakjes wil) en is gemaakt van ethisch verantwoorde, FSC-gecertifieerd hout en nadien afgemaakt met wax voor een diep houten effect.

Prijs: 65 euro – hier verkrijgbaar

 

 

 

 

 

  1. Medal Display Frame with Race Bib

Vind je een medaille alleen niet genoeg? Kader dan ook je startnummer in. Dit display is gemaakt van sterk plexiglas: het is optisch zeer zuiver en ook veel sterker dan gewoon glas,  waardoor je er zeker van zijn dat het goed uit de doos komt na het verzenden met de post. Je kan je eigen frame en kleur kiezen, én – naast je startnummer en medaille – ook nog een foto toevoegen.

Prijs: 44,20 euro  – hier verkrijgbaar

 

 

 

 

  1. Bibfolio + Race Bib and Medal Display

Deze is voor de verzamelaars, want met dit display kan je tot liefst 100 startnummers ophangen. De houder is gemaakt van handgesmeede, geborsteld metaal en komt met transparante vinyl mapjes om je startnummers mooi in te bewaren. Het minimalistische design van de houder laat je medailles (tot 24 stuks) mooi blinken.

Prijs: 107,95 euro – hier verkrijgbaar

 

 

 

 

 

  1. Marathonroute op kaart

Mag het iets anders zijn dan een medaillehouder, maar wil je je loopherinnering origineel in je interieur verwerken? Laat dan een gepersonaliseerde kaart maken van je marathon (of andere wedstrijd waar je trots op bent). Op deze persoonlijke routekaart staat jouw naam, datum van je race en finishtijd. Optioneel kan je ook je gemiddeld tempo toevoegen.

Prijs: 10,15 euro – hier verkrijgbaar

 

 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?