500 deelnemers genieten al wandelend en tafelend van eerste topeditie

In een perfect wandelweertje en twee sfeervolle zalen konden 500 wandelaars met fijne smaakpapillen genieten van de eerste editie van Wandeltaferelen. Een tocht van 10 kilometer in het Genkse en de gerechten van chef Peppe vielen duidelijk in de smaak

Een prachtige wandeltocht in de omstreken van Genk en Winterslag, twee stopplaatsen waar men kon genieten van culinaire hoogstandjes en als afsluiter een hoofdgerecht en dessert in de bijzonder sfeervolle Barenzaal van C-Mine: dat is wat de 500 deelnemers van Wandeltaferelen vandaag voor de kiezen kregen. Dat kan slechter, zeker als je weet dat het bovendien perfect wandelweer was.

Het gevarieerde parcours van 10 kilometer werd tot twee keer toe onderbroken om even op adem te komen. Of diende het wandelgedeelte nu om de culinaire versnaperingen wat te laten zakken? Eerst kregen de deelnemers een aperitief, met bijhorend hapje, voorgeschoteld en op de tweede stopplaats volgde het voorgerecht. De bereiding werd verzorgd door chef Peppe, bekend van Njam TV en kok uit de streek. Het hoofdgerecht en het dessert werden na de wandeltocht opgediend in de uiterst sfeervolle Barenzaal. Daar kon iedereen nog nagenieten van een middag die de ideale combinatie bood tussen wandelen en tafelen. Laat die tweede editie maar komen!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?