3000 deelnemers aan de start van Belgische Fisherman’s Friend StrongmanRun

Zaterdag vindt de vijfde Fisherman's Friend StrongmanRun in België plaats, op en rond Circuit-Zolder. De Fisherman's Friend StrongmanRun is een spectaculaire hindernissenloop met manches over heel Europa. Inschrijven ter plaatse kan nog!

In Zolder worden nu zaterdag, 23 mei, 3000 deelnemers verwacht. Het parcours is loodzwaar: over 17 km staan 20 hindernissen op de lopers te wachten. Golazo sports staat vanaf dit jaar in voor de organisatie van Fisherman’s Friend StrongmanRun in Zolder. Het Belgische sportmarketingbedrijf is al organisator van de Spartacus Series.

Greg Broekmans, verantwoordelijke running bij Golazo sports: “Fisherman’s Friend StrongmanRuns zijn de referentie op het vlak van hindernissenlopen in Europa. Dat zorgt ervoor dat er een internationaal deelnemersveld aan de start zal staan. Uit heel Europa komen deelnemers naar Circuit-Zolder voor deze run. Hierdoor neemt de StrongmanRun een unieke plaats in de wereld van de obstacle runs in.”

Het parcours is 17 km lang. Onderweg moeten de deelnemers 20 hindernissen overwinnen die opgesteld staan op en rond het Circuit-Zolder. Alle deelnemers starten samen om 15u. Om de beleving voor de deelnemers nog te vergroten zijn er op verscheidene plaatsen op het parcours camerapunten voorzien. Op de website is er voor iedere deelnemer een persoonlijke pagina gecreëerd waarop die video’s, samen met de resultaten en foto’s, worden gepost.

Inschrijven kan nog ter plaatse vanaf 11u aan de daginschrijvingsstand op Circuit-Zolder. Elke deelnemer krijgt een t-shirt, goodiebag, medaille, gratis bewaarplaats voor de sporttas, drie bevoorradingsposten en een unieke beleving. De eventparking rond het Circuit-Zolder wordt gratis ter beschikking gesteld.

Praktische info

Inschrijven + startnummers en T-shirts afhalen: vanaf 11u op het Circuit Zolder

Start Fisherman’s Friend StrongmanRun: 15u

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?