2Fabiola loopt marathon New York voor Mediclowns

Op zondag 1 november staat voor veel lopers over de hele wereld de marathon van New York op het programma. Samen met 2 Fabiola-sterren Pat Krimson en Loredana zal vzw Mediclowns die marathon lopen om geld in te zamelen.

Run2Smile, zo heet het project rond de marathon van New York ten voordele van vzw Mediclowns. In totaal zijn er negentig plaatsen beschikbaar. Voor 3.000 euro kan je deelnemen aan de sportieve reis naar New York. Een derde van dat bedrag, 1.000 euro, gaat rechtstreeks naar vzw Mediclowns. De overige 2.000 euro dekken alle overige kosten zoals de vliegtickets, het verblijf en het startbewijs voor de marathon.

Om de deelnemers zo goed mogelijk te begeleiden, worden er trainingen in groep georganiseerd onder leiding van ex-atleet en peter van de actie Cedric Van Branteghem. Ook hij zal op 1 november deelnemen aan de marathon van New York, net als Pat Krimson en Loredana van 2Fabiola.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het hele project? Nu donderdag 11 juni vindt een infoavond plaats in Brussel. Meer info vind je via de link onderaan of op de facebookpagina Mediclownsnymarathon.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?