2800 krijgers overwinnen Fisherman’s Friend StrongmanRun

Op en rond het circuit van Heusden-Zolder hebben 2800 moedigen zich gewaagd aan de Fisherman's Friend StrongmanRun Belgium.

De Fisherman’s Friend StrongmanRun Belgium is zonder twijfel één van de zwaarste obstacle runs van België. In totaal moesten er 20 hindernissen en 17km overwonnen worden. Dankzij een zandloperstart kon toch iedere deelnemer in optimale omstandigheden hun StrongmanRun afwerken.

De Fisherman’s Friend StrongmanRun Belgium maakt deel uit van een Europese serie. Er waren dus deelnemers aanwezig uit iedere hoek van Europa, wat voor een unieke sfeer zorgde op het beroemde circuit van Zolder.

Net als vorig jaar ging de overwinning bij de mannen opnieuw naar Geert Maes uit Lommel. Ook bij de vrouwen stond er een bekend gezicht op het hoogste schavotje. Hilde Kippers uit Paal-Beringen mag zich het komend jaar de sterkste/snelste vrouw van België noemen.

Heb je de smaak te pakken of wil je zelf eens deelnemen aan een obstacle run? Twijfel dan niet en schrijf je als de bliksem in voor volgende events: Op 27 juni is er de Battle of the Ardennes in Barvaux (Durbuy) en op 6 september is er de Battle of Thor in Genk. Beide obstacle runs maken deel uit van de Spartacus Series.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?