25.000 vrouwen lopen in het roze voor Pink Ribbon

Terwijl Kortrijk eind mei loopt voor Think Pink, komen in Nederland in juni 25.000 vrouwen in actie voor Pink Ribbon. Op die manier dragen ze allemaal bij aan de strijd tegen (borst)kanker.

Kortrijk loopt op pinkstermaandag 25 mei opnieuw ten voordele van Think-Pink. Zowel mannelijke als vrouwelijke sportievelingen kunnen bij inschrijving 5 euro doneren en zo borstkankerpatiënten steunen tijdens de moeilijkste strijd van hun leven.

Ook in Nederland wordt er gelopen voor de nationale borstkankercampagne, Pink Ribbon. Dat gebeurt in de maand juni op de Ladiesruns in Groningen, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven. De inschrijvingen zijn geopend sinds Valentijnsdag, 14 februari.

De Ladiesruns zijn stuk voor stuk inspirerend lifestyle-evenementen in een prettige omgeving waarbij samen lopen hand in hand gaat met shoppen & swingen. Bij deze loopbelevenissen worden in totaal ruim 25.000 vrouwen verwacht. Vele deelneemsters zullen gekleed zijn in het roze, als verwijzing naar het goede doel van de Ladiesrun.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?