10 Miles nagespeeld voor tv-serie

Koen De Bouw en Peter Van den Begin hebben afgelopen dinsdag de DVV Antwerp 10 Miles gelopen. Dat werd althans zo in scène gezet tijdens de opnames van de VTM-serie Deadline 25/5.

Deadline 25/5 wordt de opvolger van de succesreeks Deadline 14/10. Toen ging de serie over de Antwerpse gemeenteraadsverkiezingen, dit keer zullen de verkiezingen voor het Vlaams Parlement van 25 mei aanstaande centraal staan.

De serie zal opnieuw te zien zijn tijdens de verkiezingsperiode en daarom zijn de opnames momenteel in volle gang. Zo werd afgelopen dinsdag op de Thonetlaan op Linkeroever de finish van de DVV Antwerp 10 Miles in scene gezet.

In de serie is de rol van Koen De Bouw gebaseerd op Vlaams minister-president Kris Peeters en die van Peter Van den Begin op Antwerps burgemeester Bart De Wever. Peeters en De Wever namen beiden in het echte leven al meermaals deel aan de Antwerpse loopklassieker. Om te weten wie van beiden het beste heeft gepresteerd – of het nu om de 10 Miles gaat of de verkiezingen – is het nog een paar maanden wachten…

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.