RunningBE-abonnees genieten van miniclinic met Belgian Cheetah Paulien Couckuyt

Voorbije zondag genoten onze winnende abonnees van een exclusieve training met hordeloopster Paulien Couckuyt.

Naar aanleiding van onze 10e verjaardag in 2022 maakten lezers van RunningBE-magazine voorbije zomer kans om een mooie loopprijs te winnen. Onze abonnees kregen een extra voordeel, want zij konden de hoofdprijs winnen: een miniclinic met Paulien Couckuyt, inclusief volledige New Balance-outfit.

Zondag was het eindelijk zover. De winnende abonnees zakten af naar de atletiekpiste van Sportkot Leuven – de vaste trainingsplek van Paulien – voor een leerrijke ervaring. De groep abonnees bestond uit verschillende loopprofielen: van Start 2 Runners tot marathonlopers en zelfs ultralopers. Na een enthousiaste kennismaking en opwarming, liet de Belgian Cheetah onze winnaars op een leuke manier kennismaken met horde-, mobiliteits- en stretchoefeningen, die voor elk loopniveau van pas komen.

Lachende gezichten zagen we gedurende de hele training, die werd afgesloten met enkele sprints en – uiteraard – een estafette, waarbij de lopers de stok van de voorbije wereldkampioenschappen in Eugene konden doorgeven.

New Balance verzorgde, als sponsor van Paulien, ook de outfits van onze abonnees. Naast kledij kregen ze de nieuwste versies van de New Balance Fresh Foam X 880v12 of 1080 v12. Beide schoenen behoren tot de populairste New Balance-modellen en zijn gemaakt om comfortabel heel wat kilometers te maken (In dit artikel lees je meer over de nieuwste 880v12).

Ook voor Paulien Couckuyt was het een leuke ervaring: “Het was heel fijn om met zo’n gemotiveerde groep mijn passie te kunnen delen. Het was een gevarieerde groep, met lopers van elk niveau en met elk een prachtig doel. Ik hoop dat ik hen toch iets kleins heb kunnen bijbrengen, en dan misschien vooral het plezier en de voldoening die ikzelf uit het lopen haal. Ik implementeerde wat weetjes en hordenbeweeglijkheid, en om te eindigen hebben we een gezamelijke aflossing gedaan waar iedereen een even belangrijk deeltje van het geheel was. Voor mij was het erg fijn om iedereen zo enthousiast te zien!”

Paulien rondde haar seizoen vorige vrijdag af op de Allianz Memorial Van Damme en gaat komende weken genieten van een welverdiende rustperiode.

Wil jij ook kans maken op een leuke loopprijs? Hou dan onze socials in de gaten voor meer toffe acties: volg ons op Instagram en Facebook.

*De winnaars van de overige prijzen ontvangen een persoonlijk bericht via e-mail. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RunningBE (@running_be)

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?