Polar met routemapping op komst

Hartslagmeterfabrikant Polar Electro heeft het RS800 trainingssysteem uitgebreid met route informatie om zo het meest geavanceerde en flexibele trainingsmanagementsysteem voor de sporter te creëren: de RS800CX.

Het nieuwste speeltje van Polar ligt vanaf 15 september in de winkel. (foto Polar)
Naast informatie over snelheid en afstand, registreert de RS800CX markeerpunten met de G3 GPS sensor. Hiermee kan de gebruiker route informatie naar zijn/haar PC overdragen na afloop van de training.

Routes worden weergegeven in Polar ProTrainer 5, de software die is inbegrepen bij de RS800CX, en kan eenvoudig worden overgedragen naar andere mapping- en positioneringsoftware zoals Google Earth

MULTISENSORTECHNOLOGIE

Alle RS800CX producten zijn volledig compatibel met de verschillende W.I.N.D. sensoren van Polar, inclusief de s3 stride sensor en de CS trapfrequentiesensor. Voor atleten die graag hun trainingen combineren, b.v. hardlopen en fietsen, is het mogelijk om de trainingsgegevens van verschillende trainingen te combineren voor analyse.

Ongeacht het terrein of de sport is de RS800CX geschikt voor de multi- en duursporter die op zoek is naar een accurate manier om zijn/haar training te meten, te plannen en te analyseren. De slank vormgegeven, lichtgewichte RS800CX training computer is uitgevoerd met een zwart/zilveren behuizing.

“Met de introductie van route mapping en de multisportfunctie van dit product, is de RS800CX het meest uitgebreide plannings- en analysemiddel voor competitieve sporters die op verschillende disciplines willen trainen om zo hun hoogst haalbare prestatie te bereiken”, aldus Marco Suvilaakso, Director Brand Marketing bij Polar Electro Oy.

De RS800CX is vanaf 15 september verkrijgbaar bij de officiële Polar verkooppunten. Het hebbeding is verkrijgbaar als ‘Run’, ‘Bike’ en ‘Multi’ set of als afzonderlijke training computer voor diegene die al in het bezit zijn van sensoren of hun eigen pakket willen samenstellen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?