Loop jij mee in de 40ste editie van Dwars door Brugge?

Dwars door Brugge is dit jaar aan haar 40ste editie toe. Je kan vanaf nu inschrijven voor deze "moeder aller stratenlopen" op zondag 10 mei 2020.

Wat in 1981 begon als een bescheiden stratenloop met 700 deelnemers is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klassieker op de Belgische loopkalender. Dwars door Brugge is een loopfestijn dat elk jaar duizenden sportievelingen naar Brugge lokt en dat zal tijdens de komende feesteditie niet anders zijn.

De lopers kunnen net als de voorbije jaren kiezen uit 2 afstanden: 5 km en 15 km. Het parcours leidt hen over de sfeervolle Grote Markt en dwars door “die scone” binnenstad. Aan de finish krijgt iedereen (+18) een Brugse Zot en een herinneringsmedaille. Ter gelegenheid van de jubileumeditie zal dit een replica zijn van de medaille van de eerste editie van Dwars door Brugge!

Extra leuk voor lopende mama’s: Dwars door Brugge vindt plaats op Moederdag. Welk mooier cadeau kan je bedenken dan lekker te gaan lopen voor je moedertjesdag?

Online inschrijven voor Dwars door Brugge en de Alpro Kids Run (run van 1 km voor kinderen van 4 tot 12 jaar) kan vanaf nu. Tot en met 27 april geldt er een voordeeltarief. Tijdig inschrijven is de boodschap dus!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?