‘Kakkende loper’ na 1 jaar zoeken op heterdaad betrapt (foto)

In het Australische Brisbane kunnen ze weer op beide oren slapen. Het voorbije jaar sloeg daar geregeld een loper toe die zijn grote boodschap in het openbaar deed. Die werd recent op heterdaad betrapt.

De inwoners van Brisbane stonden de voorbije maanden regelmatig op met een onaangename verrassing voor de deur. Een loper had er niks beters op gevonden dan regelmatig zijn grote boodschap te doen bij zijn buurtgenoten.

Hoewel het zaakje duidelijk stonk, bleef de ‘Poo Jogger’ onder de radar. Daar kwam een paar weken geleden verandering in. Inwoner Steve Smith had het helemaal gehad met deze situatie, en maakte er een erezaak van om de loper te pakken te krijgen. Hij zette zich telkens op hetzelfde tijdstip klaar met zijn fototoestel in de aanslag, op een plek waar ‘de kakkende loper’ eerder al had toegeslagen.

En recent was het bingo (check de foto hieronder). De loper in kwestie blijkt een 64-jarige zakenman te zijn die ook een functie bij de stad Brisbane bekleedt. De man betaalde alvast een eerste prijs voor zijn daden, want hij gaf zelf zijn ontslag bij het bedrijf waarvoor hij werkte nadat zijn speciale loopavonturen uitgelekt waren.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?