Het voorjaarsoffensief van Nike

In de nieuwe voorjaarscollectie van Nike ligt de focus meer dan ooit op een combinatie van comfort en lichtgewicht voor optimale prestaties, met als fijne bonus: stijl.

De LunarElite+, LunaRacer+ en Lunarglide. (foto’s nike)
Onder de nieuwe voorjaarscollectie 2010 vallen onder meer nieuwe, verbeterde edities van drie populaire modellen hardloopschoenen en een nieuwe lijn ultralichte hardloopjacks.

Dankzij toepassing van de Dynamic Support-technologie biedt de Lunar-serie via alleen al de LunaRacer+, LunarElite+ en LunarGlide een topschoen voor een ongeëvenaard brede groep lopers, ongeacht afstandsvoorkeuren, conditieniveau en looptechniek. Er is voor elk wat wils.

LUNARELITE+

De Nike LunarElite+ is de vervanger van de Zoom Elite. De lichtgewicht trainings- en wedstrijdschoen is nu uitgerust met een tussenzool van LunarLite in plaats van het bekende antipronatieblokje voor lopers die landen op de binnenkant van de voet.

Dankzij de Dynamic Support-technologie is de LunarElite+ daarmee nog beter en bovendien geschikt voor een brede groep lopers. Het bovenwerk is gemaakt met het ultralichte Flywire, waardoor het gewicht slechts 246 gram (maat 44) is.

LUNARACER+
 
De Flywire-technologie is ook terug te vinden in de verbeterde nieuwe Nike LunaRacer+. Dankzij de verbazingwekkend sterke en lichte bovenwerkbedrading van het Flywire heeft de loper letterlijk de beschikking over naadloos comfort bij een verbeterde stevigheid.

Verder is de middenzool onder het voetbed iets verhoogd voor extra steun. De vederlichte zool is onder de tenen verrijkt met speciaal carbonrubber, zodat de schoen meer grip heeft.

LUNARGLIDE

Nike introduceert dit voorjaar ook een nieuwe versie van de immens populaire LunarGlide. Deze fraaie trainingsschoen is dankzij het Dynamic Support-systeem zowel licht in gewicht, als extreem stabiel en goed dempend.

Dankzij Dynamic Support levert de schoen precies die ondersteuning waar de voet om vraagt. De LunarGlide is vrijwel voor alle hardlopers geschikt en combineert stijlvolle vormgeving met ideale fit.

COMFORT ZONDER GEWICHT

De voor hardlopers vurig gewenste combinatie van ultiem comfort en lichtgewicht krijgt ook gestalte in een tweetal hardloopjacks: de Nike Mayfly Lightweight Jacket en de Nike Stormfly Lightweight Jacket. Beide modellen ? verkrijgbaar in verschillende kleuren voor zowel mannen als vrouwen ? zijn ontwikkeld voor een optimale loopprestatie.

Naast de verschillende verstelmogelijkheden voor een perfecte pasvorm, diverse ventilatiekanalen in het materiaal en reflectie in de Nike Swoosh, zijn de jassen licht van gewicht, maar daardoor niet minder stijlvol.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?