Zomerspecial running.be magazine nu in de winkel!

Zohra, toeristische looptips, fit blijven op vakantie, lopen in de warmte, drinken voor dummies, loopboeken voor op reis, zomergadgets, loopbrillen getest, 18 pagina's training, ... Dit en nog veel meer vind je in de extra dikke zomerspecial van running.be magazine. Nu in de winkel!

Het julinummer van running.be magazine is naar goede gewoonte een extra dik exemplaar boordevol zomerse looptips. Voor de looptoeristen stippelen we enkele knooppuntroutes uit aan de kust en geven we alle info over sightjoggen in Belgische en buitenlandse steden. Met onze do’s & don’ts wapen je je tegen de warmte en we geven ook drinktips voor dummies. We presenteren een uitgebreid arsenaal aan loopboeken die niet mogen ontbreken in je reiskoffer en testen tien loopbrillen uit. Naast de gewone gadgets krijg je een extra reeks zomeraccessoires, en Saskia De Coster schrijft haar column deze keer vanuit haar vakantieoord.

We liepen met dj en actrice Zohra op de beat, en verkende het parcours van de DH Brussels Urban Trail met bekende hoofdstedelingen Jeroen Roppe en Yasmina El Messaoudi. We stuurden onze redacteurs naar de Fisherman’s Friend Strongmanrun op Circuit Zolder, de 100 km del Caribe op de Dominicaanse Republiek en de Big 25 in Berlijn. Lindsey Degrande sloeg haar tenten op in Zeeland en Elodie Ouedraogo stuurt ons stijlvol de zomer in met enkele kleine, hippe merken.

In de 18 blz dikke trainingsrubriek bereidt Paul Van Den Bosch je met een 12 wekenschema voor op de 15 km van HBvL Dwars door Hasselt en geeft hij tips aan voetballers om het tussenseizoen te overbruggen. Atletiekcoach Peter Kelchtermans presenteert zes praktische oefeningen om je looptechniek bij te schaven. Pieter-Jan Hannes en Christophe Impens geven hun geheimen prijs om te pieken naar een recordtijd, en Stijn Vlaeminck zorgt naar goede gewoonte voor de nodige beats tijdens het lopen. VUB-professor Romain Meeusen onthult hoe je beter presteert in de hitte door precooling. Sportarts Tom Teulingkx geeft raad bij maag/darmproblemen en steken in de zij.

De Croky-Boys uit Meulebeke zijn de vereniging in de kijker. Rik Vandenberghe, CEO van ING, bijt de nieuwe rubriek ‘Lopende Zaken’ af, waarin bedrijfsleiders in hun drukke (sport)agenda laten kijken. In ‘Het Loopparadijs’ bezoeken we The Path of the Gods aan de Amalfitaanse kust in Italië. Daarnaast zijn er ook nog de vaste rubrieken zoals de débouleetjes, de loopkalender en de ‘in beeld’-pagina’s.

Dit alles en nog veel meer in het nieuwe running.be magazine, dat vanaf donderdag 25 juni in de winkel te verkrijgen is!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?