Zachte coltrui om te sporten in koud weer

Als je goed je best doet, kan je de lente al ruiken en voelen. Maar het is ‘nog maar’ half februari dus de winter is (helaas) nog niet voorbij… Je kan dus best nog wat warme loopkledij gebruiken om de koude te trotseren tijdens je runs. Wat denk je van een stijlvolle, zachte coltrui?

Het Zweedse performancemerk Craft introduceerde recent de Fuseknit Comfort Turtleneck, die extra bescherming biedt bij sportactiviteiten in ijskoud weer. De col zorgt voor een optimale nekbescherming en kan, bij een snijdende wind bijvoorbeeld, worden gebruikt als masker voor gezichtsbescherming. Dankzij de slimme gaatjes bij de mond kan je vrij ademhalen. Qua multifunctionaliteit kan dat wel tellen!

Craft is voor de innovatieve Fuseknit Comfort Turtleneck bekroond met een ISPO Gold Award 2018. De toelichting van de jury luidde als volgt: ‘een gestroomlijnde en verfijnde benadering voor een aansluitende, maar toch comfortabele naadloze pasvorm, met de optie van een functionele turtleneck die ook als gezichtsmasker gebruikt kan worden.’

De Craft Fuseknit Comfort Turtleneck is verkrijgbaar in blauw, zwart en rood. Hij kost 59,95 euro. Meer informatie vind je op de website van Craft.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?