WIN een trip voor twee personen naar de Valtellina Wine Trail!

Hou je van lekkere Italiaanse wijn, kaas en charcuterie, maar vooral ook van lopen in een adembenemend decor? Running.be magazine geeft in samenwerking met Scott Sports een exclusief arrangement voor twee personen weg voor de Valtellina Wine Tail op 7 november 2015!

De Valtellina Wine Trail slingert zich over 11, 20 of 42 km door de wijngaarden van de wondermooie Noord-Italiaanse Valtellinastreek. Voor en na het lopen proef je van al het lekkers dat de regio te bieden heeft: wijn, maar ook kaas en charcuterie zijn de plaatselijke specialiteiten.

Running.be magazine geeft in samenwerking met Scott Sports een exclusief arrangement voor twee personen weg voor de Valtellina Wine Tail op 7 november 2015. Daarbij zijn inbegrepen: twee startbewijzen voor een van de drie wedstrijden op 7 november (11, 20 of 42 km), twee overnachtingen op basis van half-pension (6/7 en 7/8 november), vervoer van en naar de luchthaven van Bergamo, en twee wedstrijdoutfits van Scott Sports (trailschoenen, shirt, short en drankgordel).

Wil je meedingen naar de Valtellina Wine Trail-trip? Beantwoord dan de vraag uit het julinummer van running.be magazine op de wedstrijdpagina. Klik hieronder door!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?