Wij stomen je klaar voor de ING Run Oostende

Het stralende zonnetje en de lekkere temperaturen nodigen je uit om de loopschoenen aan te binden en eropuit te trekken. Running.be en Alpro Start to Sport bereiden je voor op een hete loopzomer met aangepaste trainingsschema's en de meest volledige evenementenkalender.

Bereid je voor op de ING Run aan de hand van de schema’s van Paul Van Den Bosch (foto belga)
Ben jij een van de duizenden sportievelingen die op zondag 27 juli gaan deelnemen aan de ING Run Oostende? Bereid je dan vanaf nu voor met het trainingsschema voor de 5 of de 10 km en kom over tien weken goed voorbereid aan de start. Geef toe aan de sportmicrobe en ga onmiddellijk aan de slag!

Of je nu vanaf nul begint of je jezelf voorbereidt op een marathon, je vindt bij Alpro Start to Sport zeker een aangepast trainingsschema als leidraad. De loopschema’s van sportcoach Paul Van Den Bosch, bekend als trainer van o.m. Sven Nys, Luc Van Lierde en Marc Herremans, helpen je om gedurende 10 à 12 weken je doel te bereiken. Zo krijg je eindelijk de kans om je sportieve droom waar te maken.

Alle trainingen zijn gepersonaliseerd, zowel voor wie op hartslag traint als wie louter op gevoel sport. Vermits gezonde voeding zeer belangrijk is voor sporters, bevatten alle trainingsprogramma’s ook voedingstips.


Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?