Welke stad loopt het verst?

Welke Belgische stad verzamelt het meeste aantal loopkilometers? Dat is de opzet van Battle of the Cities, een gloednieuwe challenge van Nike.

Met Battle of the Cities inspireert Nike sportievelingen om op een originele en leuke manier met lopen bezig te zijn. Zij kunnen hun stad verdedigen door zoveel mogelijk kilometers te verzamelen.

Hoe kan je meedoen? Ga naar facebook.com/nikerunningbelgium, join Battle of the Cities, kies jouw stad en upload jouw kilometers via Nike+ (nikeplus.com). Op de Facebook-pagina kan je ook de tussenstand in het oog houden en zelf initiatief nemen om de overwinning in de wacht te slepen.

Nike+ is een wereldwijd platform met 4 miljoen lopers die hierop hun looptraining in kaart brengen, zichzelf nieuwe doelen stellen en vrienden uitdagen. Wie nog geen lid van de Nike+ loperscommunity is, kan zijn steentje bijdragen door mee te lopen tijdens de Battles.

De kick off wordt gegeven in Antwerpen, op dinsdag 18 oktober. Dit is de eerste stad die een poging doet om het meeste aantal kilometers te lopen. De laatste challenge vindt plaats in Brussel, op 16 november, met een slotrun. Dan weten we welke stad het meeste kilometers gelopen heeft.


Battle of the Cities
18 oktober: Antwerpen
20 oktober: Luik
25 oktober: Gent
27 oktober: Namen
7 november: Louvain-La-Neuve
8 november: Leuven
16 november: Brussel

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?