Weekendtip voor liefhebbers van bos en stad

Nog niets gepland tijdens het laatste weekend voor de start van de zomervakantie? Dan hebben we voor jou twee mooie tips.

Op zaterdag vindt Battle of the Ardennes plaats. In de groene omgeving van Durbuy leg je 12 of 24 kilometer af en overwin je tal van hindernissen op weg naar de eindstreep. Dankzij de hoogtemeters vormt deze obstakelrun een uitdaging voor iedereen, maar tegelijkertijd is het haalbaar elke deelnemer die zijn of haar eigen tempo volgt. Inschrijven voor dit evenement kan nog ter plaatse. Het is wel handig als je online het daginschrijvingsformulier downloadt.

Geen fan van groen en liever de stad als decor van je looptocht? Dan moet je op zondag in onze hoofdstad zijn, waar de tweede DH Brussels Urban Trail plaatsvindt. Ook voor dit loopfeest kan je je nog inschrijven (zie onderaan). Tot en met 25 juni kan dat nog online of bij Jogging Plus. En je kan je ook op de dag zelf ter plaatse inschrijven.  

Wij gingen eerder deze maand trouwens op loopcitytrip in onze hoofdstad. Het resultaat lees je in het nieuwste running.be magazine, dat nu in de winkel ligt. Je kan het artikel ook lezen via de link hieronder.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?