10 jaar RunningBE magazine

Vier met ons mee & win een mooie loopprijs!

In 2002 lag het eerste RunningBE magazine in de winkelrekken. Tien jaar later zijn we een vertrouwde informatiebron voor de recreatieve loper en uitgegroeid tot het meest gelezen loopblad in België. En dat willen we uiteraard met onze lezers vieren. Daarom maak je kans om een van deze loopprijzen te winnen!

Deze exclusieve actie voor abonnees liep tot 25 juli. Je kan nog kans maken op onze andere mooie prijzen tot 1 september.
10x Training met Paulien Couckuyt + volledige uitrusting van New Balance

Altijd al eens willen trainen met een van ’s lands snelste loopsters? Sprintster, hordeloopster én Belgian Cheetah Paulien Couckuyt organiseert samen met New Balance een mini-trainingsclinic voor 10 gelukkige abonnees. Tijdens een exclusieve training deelt ze haar trainingstips en beantwoordt ze al jouw loopvragen. New Balance schenkt je als sponsor van Paulien bovendien een volledige New Balance outfit. Je krijgt dus niet enkel loopadvies van een topatlete, maar meteen ook een volledige loopuitrusting (New Balance loopschoenen, sokken, short én t-shirt – t.w.v. 250 euro).

www.newbalance.eu

1x Mizuno Wave Skyrise 3 (t.w.v. 139.95 euro)

Met de nieuwe Wave Skyrise van Mizuno voelt het alsof je zweeft bij elke stap. Dit dankt de allround loopschoen onder meer aan MIZUNO ENERZY CORE in de zool, die bijdraagt aan een zachte landing en hoge energieteruggave. Dankzij Mizuno’s gekende Wave-technologie in de tussenzool krijgen je voeten de nodige stabiliteit en ondersteuning. De krachten die tijdens de landing op je voeten komen, worden dankzij deze technologieën maximaal geabsorbeerd, waardoor je comfortabel kilometers kan malen. Meer snelheid bij dezelfde input aan energie: dat is wat de derde versie van de Wave Skyrise belooft.

www.mizuno.com

1x Blackroll – Fascia Gun (t.w.v. 189.90 euro)

Wil je jezelf en je spieren tussendoor trakteren op een goeie massage? Spierpijn na de training voorkomen? Of je optimaal op je work-out voorbereiden? Met 4 verschillende massageniveaus levert de FASCIA GUN van BLACKROLL een effectieve vibratiemassage naargelang jouw behoeften. Uniek is dat de FASCIA GUN een maximale snelheid van 3200 RPM heeft voor een intense massage-ervaring, maar dat je de snelheid ook kan terugschakelen naar een zeer lage 1200 RPM, waardoor je het massagepistool ook kan gebruiken om je spieren te ontspannen en het herstel te bevorderen.

www.blackroll.com/nl

3x Evil Eye Vistair X/Y (t.w.v. 169 euro)

Evil eye ontwierp speciaal voor duursporters de vistair-x en vistair-y zonnebrillen. Dankzij het montuurloze design zijn de modellen niet enkel erg licht (amper 27 gram), maar bieden ze ook een extreem breed gezichtsveld. De hoogwaardige LST® filtertechnologie zorgt voor een perfect zicht en 100% bescherming tegen UV A-, B- en C-stralen. De technologie neutraliseert ook extreme lichtschommelingen en zorgt voor een scherper contrast en scherpere blik op de omgeving, waardoor je mogelijke obstakels meteen opmerkt. Het zicht wordt geoptimaliseerd door de VARIO-glazen, die zich vlot aanpassen aan wisselende lichtinval en weersomstandigheden. Tot slot is zweet nooit een probleem voor de vistair. De specifieke structuur op de brillenpootjes en het zachte neuskussentje met twee standen zorgen voor een comfortabele pasvorm en voorkomen dat de bril van je gezicht afglijdt.

www.evileye.com

20x Teufel Airy Sports TWS (t.w.v. 149.99 euro) + Falke RU3 Invisible (t.w.v. 17 euro)

Sport en muziek gaan hand in hand. Om maximale bewegingsvrijheid te bieden tijdens het lopen heeft Teufel de volledig kabelloze AIRY SPORTS TWS in-ear koptelefoon ontwikkeld. De zachte, buigzame earhooks van siliconen zorgen ervoor dat de oordoppen even stevig als comfortabel in het oor zitten. Met de levensduur van de accu en reserveaccu zit het meer dan goed: een volledige oplaadbeurt is voldoende voor ruim zeven uur aan onderbroken luistergenot, zelfs bij maximaal volume.
www.teufelaudio.be

Naast deze kwaliteitsvolle oortjes krijg je er ook nog een paar van de FALKE RU3 INVISIBLE bij. De nieuwe RU3 van FALKE is een sok die onzichtbaar is in je schoen, maar toch een hoog niveau van demping en vulling heeft. De speciale hielconstructie zorgt voor een optimale ondersteuning en voorkomt dat je voet gaat glijden. De sok beschermt optimaal tegen blaren door een vermindering van de drukpunten, terwijl het drielaagse materiaal dan weer voor een snelle vochtafvoer zorgt.

www.falke.com

Wedstrijdformulier