Win een premium jaarabonnement op Start 2 Run!

De Start 2 Run-app is meer dan opbouwen naar die eerste 5 km. Je vindt er ook vervolgschema’s in terug en schema’s die focussen op andere afstanden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een snelle 10 km? Of je eerste marathon … ?

Vul het wedstrijdformulier onderaan deze pagina in en maak kans op een premium jaarabonnement op de app.

Deze exclusieve actie voor abonnees liep tot 25 juli. Je kan nog kans maken op onze andere mooie prijzen tot 1 september.
10x Training met Paulien Couckuyt + volledige uitrusting van New Balance

Altijd al eens willen trainen met een van ’s lands snelste loopsters? Sprintster, hordeloopster én Belgian Cheetah Paulien Couckuyt organiseert samen met New Balance een mini-trainingsclinic voor 10 gelukkige abonnees. Tijdens een exclusieve training deelt ze haar trainingstips en beantwoordt ze al jouw loopvragen. New Balance schenkt je als sponsor van Paulien bovendien een volledige New Balance outfit. Je krijgt dus niet enkel loopadvies van een topatlete, maar meteen ook een volledige loopuitrusting (New Balance loopschoenen, sokken, short én t-shirt – t.w.v. 250 euro).

www.newbalance.eu

1x Mizuno Wave Skyrise 3 (t.w.v. 139.95 euro)

Met de nieuwe Wave Skyrise van Mizuno voelt het alsof je zweeft bij elke stap. Dit dankt de allround loopschoen onder meer aan MIZUNO ENERZY CORE in de zool, die bijdraagt aan een zachte landing en hoge energieteruggave. Dankzij Mizuno’s gekende Wave-technologie in de tussenzool krijgen je voeten de nodige stabiliteit en ondersteuning. De krachten die tijdens de landing op je voeten komen, worden dankzij deze technologieën maximaal geabsorbeerd, waardoor je comfortabel kilometers kan malen. Meer snelheid bij dezelfde input aan energie: dat is wat de derde versie van de Wave Skyrise belooft.

www.mizuno.com

1x Blackroll – Fascia Gun (t.w.v. 189.90 euro)

Wil je jezelf en je spieren tussendoor trakteren op een goeie massage? Spierpijn na de training voorkomen? Of je optimaal op je work-out voorbereiden? Met 4 verschillende massageniveaus levert de FASCIA GUN van BLACKROLL een effectieve vibratiemassage naargelang jouw behoeften. Uniek is dat de FASCIA GUN een maximale snelheid van 3200 RPM heeft voor een intense massage-ervaring, maar dat je de snelheid ook kan terugschakelen naar een zeer lage 1200 RPM, waardoor je het massagepistool ook kan gebruiken om je spieren te ontspannen en het herstel te bevorderen.

www.blackroll.com/nl

Wedstrijdformulier