Vrouwen baas bij RSLab

RSLab zorgde afgelopen weekend voor een primeur door een avond te organiseren enkel en alleen door en voor vrouwen. De allereerste Ladies Night werd met 200 bezoeksters meteen een schot in de roos.

De RSLab Ladies Night begon met een glaasje cava en een lezing over (sport)voeding door voedingsdeskundige Noëmi Bordui. Daarna konden de dames letterlijk een kijkje nemen in de interne keuken van RSLab, waar vers gebakken cakes van Overstims en gezonde sapjes geproefd konden worden.

In het Prolab konden de dames hun loophouding nauwkeurig laten analyseren door middel van vier camerastandpunten. Terwijl de DJ voor de nodige beats zorgde, waren er demo’s van onder andere TomTom GPS-sporthorloges en kon men zich persoonlijk de juiste sportbeha laten aanmeten.

Het hoogtepunt van de avond was de ‘Running innovation meets catwalk’, gehost door Nike met de Belgische topatleten Axelle Dauwens, Eline Berings, Hanne Claes, Ester van den Hende, Inge Bellemans, Riet Vanfleteren en Eva Duinslaeger. Nike Product Specialist Janet Yap was speciaal overgevlogen vanuit Kopenhagen om deze sportmodeshow te hosten.

De bezoeksters gingen naar huis met een rijkgevulde goodybag, met daarin uiteraard ook een exemplaar van running.be magazine.De Ladies Night was een informatieve en leuke avond voor een gevarieerd publiek, van beginnende joggers tot ervaren marathonloopsters.Voor herhaling vatbaar!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?