Verbeter je training!

Ben je op zoek naar een goede begeleiding om je loopniveau op te krikken? Of begin je helemaal van nul? Zowel geoefende lopers als absolute beginners vinden bij Alpro Soya trainingsschema's op maat.

Voor zowel geoefende lopers als absolute beginners is er een trainingsschema op maat. (foto runningtour)
Paul Van Den Bosch, coach van onder andere veldrijder Sven Nys en triatleet Luc Van Lierde, stelde exclusief voor Alpro een reeks trainings- en voedingsschema’s op.

Geoefende lopers hebben de keuze uit verschillende gepersonaliseerde schema’s. Marathonlopers kunnen hun niveau opkrikken en worden in 12 weken tijd klaargestoomd om de 42,195 km in 4 of zelfs 3 uur af te leggen.

Ook voor wie het finishen in een een halve of volledige marathon een doel op zich is, wordt gepast begeleid. Beginnende lopers vinden dan weer hun gading in de schema’s van 0 tot 5 km of van 5 tot 10 km. 


Alpro brengt je ook goed voorbereid aan de start van enkele specifieke loopevenementen. Zo kon je eerder dit jaar al trainen voor de Antwerp 10 Miles. Ben je van plan om deel te nemen aan de Ekiden in Brussel op 20 september? Dat treft, want de trainingen daarvoor beginnen in de eerste week van juli. Wil je je benen testen op een ander evenement? Maak dan je keuze in de complete loopkalender.

Afwisseling bij het sporten kan nooit kwaad. Dus waarom zou je niet eens een keer gaan fietsen, wandelen, zwemmen of fitnessen? Voor al deze sporten heeft Alpro Soya de juiste trainingsschema’s, voedingstips, evenementenkalenders of adressen in huis. En dit steeds zowel voor geoefende sporters als absolute beginners.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?